Ruta “Tines de Ferreres”

Per fer una ruta, a vegades no cal fer grans excursions per trobar curiositats dels nostres avantpassats.

La ruta queda a uns minuts de la casa del Baluard. Podem trobar una roca on hi ha les Tines de Ferreres. Són unes excavacions a la roca que es van fer per elaborar vi, a la part superior hi ha 3 forats que són més grans, on se suposa que anava el raïm, i es comuniquen als 3 forats més petits, s’entén que era per recollir el suc que s’obtenia de premsar el raïm i així poder elaborar el vi.

S’ha de poder conèixer els indrets com les Tines de Ferreres. Cal saber la història del nostre passat per valorar l’herència que s’ha rebut. Aquesta ruta permet veure  un lloc molt agradable de visitar. Nosaltres tenim cura de conservar-lo i respectar-lo ja que forma part del nostre entorn.

Al Baluard facilitem un mapa, elaborat per nosaltres mateixos. Serveix de guia per a fer aquesta petita excursió en família. L’oferim en format digital i en paper. Només cal sol·licitar-lo durant l’estada en un dels nostres establiments.

Disposar de llocs singulars al costat de casa no té preu. Les altres rutes que oferim són per gaudir del territori. Viure l’experiència per gaudir de les riqueses de la natura i la seva història.

També hem elaborat altres rutes. Totes es poden iniciar de les portes de l’establiment. Només cal que el temps acompanyi per gaudir-ho. Es recomana seguir les indicacions per poder percebre les sensacions que ens ofereix la pròpia natura.

Les altres rutes es distingeixen entre elles perquè cada una té un tret distintiu. El propi nom ho indica: la riera de la Portella, el pi estrany o que camina, l’arbre que riu. Personalment, la que més m’agrada és la ruta de la riera de la Portella.

Us animem a fer la ruta! Clica aquí

Foto-Tines-mapa

0

Add a Comment