Gaudir d’una bona estona a la piscina, al Mini-Golf, practicant senderisme o bicicleta de muntanya, conèixer la casa, descobrir als més petits com és la vida rural… Masia Ferreres, masia del s. XVI, us ofereix un ampli ventall d’alternatives d’oci i temps lliure.

Casa Rural con piscina BerguedàPiscina

La casa ruralpiscina per gaudir d’una bona capbussada. Un espai de tranquil·litat a la comarca del Berguedà, on prendre el sol i refrescar-se, envoltats d’arbres i camps. Un lloc per passar-hi les vacances d’estiu.

Mini-Golf en Casa RuralMini-Golf

Situat al costat de la piscina, els seus 8 forats us permeten passar una estona divertida entre capbussada i capbussada. O bé, passar un matí o una tarda compartint el repte amb la família o els amics.

Senderismo desde la casa ruralSenderisme

La casa rural compta amb multitud de camins dins de la seva explotació, per als amants de les passejades a l’aire lliure. Disposa també d’informació sobre les principals i més atractives rutes que es poden recórrer a peu per la comarca.

Rutas BTT desde la casa ruralBicicleta de muntanya

Pels camins que ens porten de Cal Cisteller a la finca de Masia Ferreres, o de Ferreres fins a Olvan i Gironella, es pot gaudir de tranquils passejos amb bicicleta de muntanya, pels paratges boscosos i campestres que la finca disposa.

La Casa

Casa Baluard està situada dins de la finca Masia Ferreres, que data del s. XVI. Descobreix en viu tota la seva història i l’estil de vida rural català. Serà un plaer mostrar-vos les joies arquitectòniques i decoratives que preservem de generació en generació.

Per als més petits!

La cria de xais és una de les activitats de l’explotació de la finca. I , segur, amb la que més gaudeixen els nens que ens visiten. Perquè en Ferreres, els més petits de la casa ens ajuden a alletar als xaiets amb biberó i recullen els ous que posen les gallines durant el dia.