Regala un cap de setmana

Regala un cap de setmana i moltes experiències. Viu el moment de fer un regal a qui estimes. Un cap de setmana en una de les nostres cases rurals: Baluard, Volta o Cal Cisteller. És una idea per poder expressar per un moment lo divertit que serà compartir un cap de setmana.

Regala i fes feliç a les persones amb qui vols compatir moments divertits. A vegades, quan arriben els dies de festes i celebracions no saps quin regal triar. Una experiència nova que pot quedar de record per sempre. Les experiències ens enriqueixen, mentre que la rutina ens deixa igual. Les experiències no venen soles, i si et ve de gust viure-les, s’han de buscar. Un cap de setmana que no hi falti el bon conviure.Només cal pensar com seria uns dies a la casa rural i planificar-ho.

Idees diferents perquè serveixin d’inspiració. A la casa rural que vulguis triar hi podràs fer rutes, jocs i activitats amb els animals de granja. Rutes pel nostre entorn amb el mapa que us facilitarem o espais per visitar de la comarca. Jocs per passar divertits moments: minigolf, pim pom, futbolí, petanca o futbol. Activitats per conèixer millor els animals de granja: fer el biberó als xais petits, treure a passejar les gallines o donar l’especial berenar al poni. Per combatre el fred la llar de foc, en el bon temps la piscina i per tot l’any barbacoa.

Regala, planifica, viu el moment i comparteix les experiències. Coses que pots fer a temps real amb qui més ho desitges. S’ha de poder gaudir del moment més essencial per fer més gran l’estada. El que pot semblar un petit regal es marca la diferència en el resultat de ser un gran regal.

És un regal per qualsevol ocasió, només cal triar les dates en el calendari de la casa rural i fer la reserva: Baluard, Volta o Cal Cisteller.

0

Add a Comment