Primavera alegria de color

Primavera és l’estació de l’any on surten els colors vius i alegres. Dóna gust poder passejar pels boscos. Mirar l’entorn i veure les fonts i rieres que s’omplen de l’aigua de la neu que es desfà de les muntanyes. És una estació de l’any on s’allarguen les hores de dia. La temperatura és més agradable i més càlida. El temps acompanya per fer una bona barbacoa de dia. Per la nit a vegades cal encendre la llar de foc. Sortim de l’hivern i quedem a l’espera del dolç estiu.

Primavera comença a finals de març. Dies abans ja estem gaudint de bones temperatures. Sembla que ja no recordem el fred de l’hivern i tenim ganes d’avançar a millor comfort. És una estació agradable on els colors ressalten. Broten una gran diversitat d’arbres i les plantes floreixen. Tot i això, cal tenir en compte la dita popular de la nostra zona on assegura que s’acaba el fred quan broten els roures perquè és l’únic arbre que no deixa glaçar els nous brots.

El simbolisme de la primavera fa referència a la vitalitat, a la joventut, la bellesa i el color verd. Els nostres establiments rurals: Baluard, Volta i Cal Cisteller estan en un lloc a plena natura. Quan s’està fent una estada en els nostres establiments no hi ha res millor que fer una passejada per veure, olorar i respirar la primavera. Disposem de rutes per passejar en el nostre entorn més immediat, unes són més curtes que altres. També tenim la ruta de Cal Rosal al pont de Pedret, un recorregut molt bonic que tenim al Berguedà. Els sentits es desperten en l’entorn rural beneficiant-ne totes les nostres propietats.

Pensar en primavera és pensar en positiu. És temps de renovar, de treure capes i alleugerir-nos. És moment de preparar l’estiu, les vacances i poder gaudir de temps per un mateix.

0

Add a Comment