Gallina és una experiència rural

Gallina és una de les experiències rurals que es pot gaudir en allotjar-se a la casa rural. És una activitat amb les gallines de casa nostra. Cada dia per la tarda fem l’activitat amb els animals de granja. Primer de tot preparem el biberó pels xais petits. Ha de ser la llet amb aigua ben calentona. Els xais petits els hi agrada molt la llet feta pels nens i nenes. Després de donar la llet anem a treure les gallines per menjar les herbes de l’entorn. Perquè fer turisme rural al Berguedà té sorpreses!

Gallina a gallina, poc a poc, totes surten del seu galliner. Les deixem que mengin una mica d’entre les herbes. De vegades també mengen algun petit insecte o cuqueta. Esgarrapen el terra i pasejen una mica. Nosaltres al cap d’una estona ja les podem tancar. Per tancar-les les hem d’agafar per entrar-les al seu galliner. Els petits ajudants que gaudeixen de la casa rural són els que podran viure l’experiència de tocar i agafar la gallina. És el moment ideal per fer un foto!

Tot i que l’experiència de les gallines és molt divertida. També fem l’activitat de donar el biberó als xais petits. Consisteix en preparar el biberó amb aigua calenta i llet en pols. La llet en pols és especial per xais. Quan ja està ben remenat ja es pot omplir el biberó. S’ha de fer una quantitat justa per tots els xais que hi hagi en el moment. Segons el tamany del xai tindrà un biberó sencer o mig biberó. És una activitat molt divertida. Als petits de la familia els hi agrada molt i els grans aprofiten per fer moltes fotografíes. Cada vegada que es dona el biberó és una experiencia única i fantástica. Val la pena viure un moment com aquest. Gaudir del tacte de la llana del xai. Veure com el xai gaudeix del biberó…

Els petits animals de la granja els hi agrada molt que els visitin!

biberón-experiencia

0

Add a Comment