Solstici d’estiu a la casa rural

Solstici d’estiu és un dia molt especial per donar la benvinguda a l’estiu. És el dia més llarg de l’any i val la pena aprofitar-lo.

A través de la natura, la llum, la música, el joc, les danses i el grup, es podrà fer la connexió amb la puresa de la Natura i l’alegria de Viure.

Efectivament, la música, les danses, els jocs, els vincles, la natura, la vitalitat, l’alegria, l’afectivitat i la pròpia llum, farà que aquest dia sigui ideal per carregar d’energia el nostre cos per passar un estiu fantàstic.

Us oferim de forma única passar el 21 de juny a la casa rural el Baluard de Ferreres, a Olvan la comarca del Berguedà. Entrada a les 10:00h del matí fins les 22:00h de la nit. Resumint, convé destacar que podreu gaudir tot el dia de la casa, a més, de les instal·lacions exteriors com: la piscina, la barbacoa, el minigolf, les rutes per gaudir de la natura … i el final del dia vindrà la Cristina a fer una sessió de Biodansa, de 18:30h a 21:00h per celebrar el Solstici d’estiu.

El grup ha de ser preferiblement per 7 persones i el preu total és 375 euros.

Us animeu?? Envieu un correu electrònic a info@casabaluard.com per més informació.

Per acabar, el període d’inscripció per aquesta experiència és des del 5 de juny fins el 15 de juny. Val la pena dir que és una bona oportunitat per gaudir-ho amb el vostre grup el solstici d’estiu. La Cristina és una molt bona professional, qui fa una sessió dirigida per ella voldrà repetir.

 

 

0

Add a Comment