Sostenibilitat a la casa rural

Sostenibilitat és la nostra manera de fer les coses. La nostra identitat forma part d’un conjunt de valors. En el nostre dia a dia ens agrada fer un treball per mantenir i preservar de forma sostenible el nostre entorn.

La sostenibilitat comporta haver de tenir en compte les seves tres principals visions: sociocultural, econòmica i mediambiental. Són tres eixos que s’han aplicat i es poden aplicar en el llarg dels anys en l’entorn rural. En la visió sociocultural tenim en compte les tradicions del territori. La visió econòmica garanteix la continuïtat del treball. La visió mediambiental és la manera de com tenim cura de l’entorn i l’habitat.

En aquesta entrada de blog parlem de la sostenibilitat per explicar els avantatges que ens aporta. Per exemple, tenim un gran dipòsit d’aigües pluvials que recull l’aigua de la teulada per després regar els jardins de la casa rural. Disposem de plaques solars per generar aigua calenta. Participem i col·laborem en permetre espais de forma puntual per realitzar esports de natura. Conservem i cuidem el nostre entorn. Sol·licitem serveis de professionals de la comarca.

Mitjançant aquestes accions busquem poder fer un treball eficaç i eficient. Tenint en compte que la nostra implicació i responsabilitat formarà part del seguiment per altres generacions tal i com nosaltres hem trobat. Mantenim la cadena dels valors de forma sostenible. Som una família que segueix els passos de les diferents generacions mantenint els valors hereditaris i tradicionals de la nostra nissaga pagesa, però alhora ens actualitzem per poder ser més competitius dins el nostre sector.

Fer turisme rural en la comarca del Berguedà hi ha el valor afegit a destacar que és el servei del tracte directe personalitzat. Busquem poder donar la millor garantia i qualitat mitjançant la nostra manera de ser tenint en compte els principals eixos per oferir turisme sostenible.

0

Add a Comment