Relax, espai i natura per fer turisme rural

Relax és el que es pot obtenir quan s’ha decidit passar uns dies en un dels nostres establiments: Baluard, Volta o Cal Cisteller. L’espai i la natura predomina en el nostre entorn on es pot gaudir de la tranquil·litat.

Relax que hom necessita per fer un parèntesi del dia a dia. Estar envoltat de natura permet poder gaudir de la percepció natural dels nostres sentits. Escoltar els ocells, sentir l’aire a la nostra cara i visualitzar panoràmiques de l’entorn rural són coses que es poden fer. Avantatges de fer una escapada per practicar la modalitat de turisme rural.cafetera-relax

cafetera-tetera-cafe-te-relaxEls nostres establiments són per poder gaudir d’un paréntesis en el temps. Proporcionem petits detalls per fer-ho més còmode. En el Baluard es pot optar en fer un tè, cafè o infusió al menjador o a la terrassa. A la Volta s’apreciarà un bon cafè mentre es veuen els arbres com dancen al ritme que marca el vent. A Cal Cisteller quan el cafè ha pujat es pot anar a escoltar el so de l’aigua del rierol. Mirar, veure o escoltar són accions que relaxen en un entorn natural.

El silenci i la tranquil·litat predomina en el temps. Els somriures permeten trencar la calma de cada establiment amb una copa de vi o cava. Per qui vulgui una pinzellada d’alcohol a la Volta i el Baluard hi ha gots de xarrup. Només cal la predisposició d’improvisar segons el moment del dia o la nit.

La natura és per oxigenar, renovar i carregar piles. La tornada ha de ser plena d’experiències i records que ajudaran a mantenir el relax en el dia a dia que es necessita.

Cal poder retenir tots els bons moments que s’han viscut en l’estada dels nostres establiments. Explicar, mostrar i compartir les sensacions que s’han pogut percebre en cada instant.

T’apuntes a un còctel rural format per relax, espai i natura?

0

Add a Comment