Oferta vacances juliol a la casa rural

Oferta per fer vacances el juliol. Volem que vosaltres la gaudiu amb els amics o familiars. La casa rural és per 7 persones, té 3 habitacions amb bany a cada habitació. A més, a l’estiu es pot difrutar de dia i de nit de la gran terrassa. És una gran oportunitat.

Oferta que no es pot deixar escapar! Per 7 nits el preu d’abans era 1.470 euros i ara queda per 1.250 euros, això és més del 15%!! Fes la teva reserva 

Què pots trobar dins la casa? Menjador, sala d’estar amb un gran finestral i la cuina totalment equipada. Dues habitacions de matrimoni i una habitació amb tres llits individuals, totes amb el seu propi bany. Els llits ja tenen els llençols i dues tovalloles per persona (una de mans i una de dutxa). A més, la casa disposa de la seva pròpia gran terrassa amb barbacoa. 

Què pots trobar a fora de la casa? Espais molt bonics i agradables que compartireu amb altres persones. El minigolf, la petanca, la piscina, el tennis taula, el camp de futbol, el futbolí i l’activitat dels animals de granja. Nosaltres som ramaders i les persones que s’allotjen a les nostres cases rurals poden fer l’activitat dels animals de granja: donar el biberó a un o dos xais petits, treure les gallines del galliner i donar el berenar al poni. És una activitat pensada pels petits del grup però apta per tothom que li agradi els animals de granja.

Si em vols fer alguna pregunta, no dubtis en trucar-me al telèfon 670713939 o escriure un correu electrònic info@casabaluard.com. Jo soc la Maria Àngels i et resoldré els teus dubtes per així poder passar unes bones vacances en plena natura i molta tranquilitat. 

Vols fer la reserva?? Has de poder aprofitar aquesta oportunitat d’oferta.

Les vacances són per passar-ho bé i carregar piles!!

0

Añadir un comentario