Olor de primavera a la casa rural

Olor de la natura que ens envolta. Som el 15 de març i ja estem a les portes de la primavera. Els dies es van allargant i van sortint els colors de primavera amb les seves olors. Es passa d’un hivern amb tons suaus a la primavera que ens porta uns colors intensos. Els nostres entorns, de la casa rural, són molt bonics. El verd dels camps, els colors de les flors, el blau del cel i el sol que brilla, és molt agradable de veure. La imatge combinat amb les olors de l’entorn fan que l’estada a la casa rural sigui més plena de bones sensacions.

Olor de primavera! M’agrada les olors que es desprenen de les plantes i les flors, mentre vaig passejant pel bosc. És l’estació del renaixement, on broten de nou les plantes i la floració. Aquesta estació està associada a la vitalitat, a la joventut, la bellesa i el color verd. Dóna gust mirar l’entorn i veure les fonts i rieres que s’omplen de l’aigua de la neu que es desfà de les muntanyes. El temps pot ser força canviant. Però passejar pel bosc després de la pluja no té preu, les olors de les plantes es potencien, es pot respirar a primavera. Els sentits es desperten en l’entorn rural beneficiant-ne totes les nostres propietats.

Ja estem gaudint de bones temperatures. Sembla que ja no recordem el fred de l’hivern i tenim ganes d’avançar a millor comfort. El temps acompanya per fer una bona barbacoa de dia. Per la nit, a vegades cal encendre la llar de foc.

L’inici de la primavera és a final de març. És un mes molt important per als conreus, comença a remuntar la seva activitat biològica després de la pausa de l’hivern. En aquest mes el temps és insegur i esbojarrat. La dita diu: El març té trenta-un dies i tres-centes fesomies. 

Pensar en primavera és pensar en positiu. És temps de renovar, de treure capes i alleugerir-nos. Sortim de l’hivern i quedem a l’espera del dolç estiu.

 

0

Add a Comment