Horrorland serà una nova experiència al Berguedà

Horrorland serà una experiència per fer en dies concrets de l’octubre i el novembre. És un concepte d’oci i entreteniment de terror. Serà el primer Scream Park del sur d’Europa. Tindrà 5 experiències repartides en les naus del polígon industrial de Cercs sota l’antiga central tèrmica. Una casa de terror extrem. 

Horrorland serà el primer parc d’atraccions de terror (scream park) del sud d’Europa. Es crearà prenent de referència d’altres parcs com a Alemània, Inglaterra i Holanda. El lloc que s’ha escollit té en el seu entorn un pantà, una xemeneia i l’estructura del recinte d’una central tèrmica abandonada. S’oferirà un viatge interactiu per un passatge del terror tematitzat.

Estem el mes de juny i falten quatre mesos per obrir les portes del parc d’atraccions de terror. Obrirà durant 15 jornades, principalment els caps de setmana, entre l’11 d’octubre i el 17 de novembre. Les entrades es poden comprar en la pròpia web Horrorlandpark. Ja s’han venut la meitat de les entrades!!

Els horaris d’obertura de portes del parc seran de 18:30 h. a 00:30 h. Nosaltres per part nostra, si ens feu saber que heu llogat la casa rural per anar a Horrorland, podreu entrar a la casa rural a partir de les 16:00 hores. D’aquesta forma podreu deixar les coses tranquil·lament a la casa rural i no perdre ni un minut. Els nostres establiments: Baluard, Volta i Cal Cisteller,  estan a 15 minuts en cotxe.

I per poder acabar de passar el cap de setmana. En el nostre entorn podreu gaudir d’espais com el minigolf, mini camp de futbol, petanca, tennis taula, futbolí i l’activitat dels animals de granja. O també, a la comarca del Berguedà hi ha moltes coses per fer i descobrir.

Us animeu a fer una escapada!

 

0

Add a Comment